Pensioenen

Pensioenen

Pensioen bieden wij aan in de vorm van lijfrente voor zelfstandigen (opbouw ‘oude dag’) & particulieren (aanvulling op pensioenregeling).

Wilt u gaan sparen voor de oude dagen middels een lijfrente?
Dan bent u bij Wijgergangs Assurantiën B.V. aan het juiste adres. Wij inventariseren uw (pensioen)situatie en adviseren u graag over fiscaal vriendelijke oplossingen zodat u vanaf uw pensioenleeftijd een mooie aanvulling heeft op uw AOW. Wenst u eerder (gedeeltelijk) te stoppen met werken? Dit is ook mogelijk!
 
Heeft u lopende lijfrentepolissen welke tot uitkering komen?
Lijfrentepolissen hebben ’n bepaald fiscaal regiem, waarvan er inmiddels velen van toepassing zijn. Een juist advies is onontbeerlijk om tot juiste keuzes te komen.
 
Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Twijfel dan niet en neem met ons contact op.

" De samenwerking met Wijgergangs is super. Adviseer hem aan al mijn relaties. "
Mevr. Oomen- Van der Loo
" Denkt heel goed mee, is goed bereikbaar en geeft goed advies. Vriendelijk, betrouwbaar en geeft uitleg die iedereen kan begrijpen. Voor ons al jaren een top adviseur. "
Dhr. Van der Sluijs
" Makkelijk de schade te vermelden. En nog sneller een reactie en oplossing. Heel fijn! "
Dhr. Nendels
"Mijn adviseur is altijd vriendelijk en bereikbaar. Legt de situatie altijd goed en correct uit. Ook de afhandeling van de schade is correct. Kan niet anders zeggen, als ik hem nodig heb, helpt hij mij uitstekend. Zeer tevreden!"
Dhr. Nendels
“ Bij Wijgergangs helpen ze je op een fijne en begrijpelijke manier met de schade. Ik heb dit als heel prettig ervaren. En dit alles in een hele korte tijd. Kortom zeer tevreden!!!! ”
Dhr. Stoof
“ Ik ben zeer tevreden over alles ”
Dhr. Middelkoop
“ Ik heb altijd het gevoel dat ik netjes behandeld ben als ik naar buiten loop. Fijne mensen welke begrijpbare taal spreken. ”
Dhr. van Hooft
“ Altijd, alles super geregeld. En snel, gewoon top ”
Dhr. van Hooft
“ Vriendelijk, behulpzaam, attent, persoonlijk. ”
Dhr. Timmermans
Previous slide
Next slide
Scroll to Top