VERMOGEN

Vermogen

Ieder mens heeft zo zijn eigen doelen in zijn leven. Voor het realiseren van deze doelen is vaak een bepaald kapitaal nodig. Of het nu een bijzondere auto, 2e woning of eerder stoppen met werken is, wij bieden u de oplossing om deze doelen te kunnen realiseren.

Wilt u (beschermd) beleggen, neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u uw overwaarde van uw woning ‘verzilveren’ voor het realiseren van uw doelen? Wij begeleiden u met de juiste oplossingen.
Zoveel mensen, zoveel wensen!

Laat u informeren en begeleiden door Wijgergangs Assurantiën BV.
Wij hebben de kennis en oplossingen voor u in huis.

" De samenwerking met Wijgergangs is super. Adviseer hem aan al mijn relaties. "
Mevr. Oomen- Van der Loo
" Denkt heel goed mee, is goed bereikbaar en geeft goed advies. Vriendelijk, betrouwbaar en geeft uitleg die iedereen kan begrijpen. Voor ons al jaren een top adviseur. "
Dhr. Van der Sluijs
" Makkelijk de schade te vermelden. En nog sneller een reactie en oplossing. Heel fijn! "
Dhr. Nendels
"Mijn adviseur is altijd vriendelijk en bereikbaar. Legt de situatie altijd goed en correct uit. Ook de afhandeling van de schade is correct. Kan niet anders zeggen, als ik hem nodig heb, helpt hij mij uitstekend. Zeer tevreden!"
Dhr. Nendels
“ Bij Wijgergangs helpen ze je op een fijne en begrijpelijke manier met de schade. Ik heb dit als heel prettig ervaren. En dit alles in een hele korte tijd. Kortom zeer tevreden!!!! ”
Dhr. Stoof
“ Ik ben zeer tevreden over alles ”
Dhr. Middelkoop
“ Ik heb altijd het gevoel dat ik netjes behandeld ben als ik naar buiten loop. Fijne mensen welke begrijpbare taal spreken. ”
Dhr. van Hooft
“ Altijd, alles super geregeld. En snel, gewoon top ”
Dhr. van Hooft
“ Vriendelijk, behulpzaam, attent, persoonlijk. ”
Dhr. Timmermans
Previous slide
Next slide
Scroll to Top